19 Ağu 2013

Gölgesizlerin Tutkulu Dansı

Gölgesizlerin Tutkulu Dansı - Tess Gerritsen



“Nimrod Şirketler Grubu adını araştırdım,” dedi Richard. “Öyle bir güvenlik firması yok. En azından İngiltere’de.”
Üçü birlikte terasta oturuyor, geç kahvaltının tadını çıkarıyorlardı. Beryl ve Richard her zamanki gibi yanak yanağa sokulmuşlar, kahkahalar atarak birbirlerine aşk dolu bakışlar atıyorlardı. Kısacası, yeni nişanlı bir çiftten beklenildiği gibi davranıyorlardı. Bu sırnaşmanın bir kısmı da havadaki beklenmedik soğuma olabilirdi. Yaz kesinlikle sona ermiş, diye düşündü Jordan, üzüntüyle. Fakat güneş parlıyor, bahçeler inatla çiçeklerini açıyordu ve dün geceki şampanyanın bulanıklığını kafasından temizlemenin yolu terasta yapılan canlandırıcı bir kahvaltıydı.
Şimdi, iki fincan kahveden sonra Jordan’ın beyni sonunda çalışmaya başlıyordu. Bu sabah kendini sersem gibi hissetmesinin tek nedeni şampanya değil, uykusuzluktu. Gece boyunca aynı rüyayla, terleyerek defalarca uyanmıştı.
O kadının rüyasıyla. Yüzü karanlığın ardından gizlenmiş olsa da, saçları gümüşi dalgalar halinde, parlak bir ışık halkası gibiydi. Jordan’a doğru uzanmış, sıcak ve davetkâr parmaklarını yüzünde gezdirmişti. Dudakları birleşip Jordan’ın elleri gümüşi buklelerin arasına gömülürken bedeninin onunkine dayanarak dans ettiğini görmüştü. Gözlerinin içine bakmıştı. Bir panterin gözlerinin içine.
Şimdi ise sabah ışığında, rüyanın sembolik anlamı oldukça net anlaşılabiliyordu. Panterler. Tehlikeli kadınlar.
Zihnindeki görüntüden kurtulup kendine bir fincan daha kahve koydu.
Sayfa-41-

http://www.kitapas.com/urun/golgesizlerin-tutkulu-dansi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder