20 Kas 2013

Sitemize Üye Olan Kazanıyor

http://kitapascom.blogspot.com/2013/11/hediye-kitap.html
KİTAPAS.COM Türkiyenin Kitapçısı
HERKES OKUSUN DİYE!..

Sitemize alttaki linke tıklayarak üye olan herkes çekilişe katılma hakkı kazanacaktır.
NOT:Üyelik ekranında "Ünvan" yazan yere "Facebook" yazmanız şarttır.

https://www.kitapas.com/kullanici/kaydol/

Hediye kitaplarımıza göz atalım...

1) Fatih Sultan Mehmet ve İstanbul'un Fethi
Kitap Açıklaması: 21 yaşında tahta oturan genç Hakan, daha ilk günlerde devleti ve ordusunu daha büyük hamleler yapacak bir güce ulaştırdı. Şehzadeliğinden beri bir an önce İstanbul’u fethetmek ve Hazreti Peygamber’in “Konstantiniye (İstanbul) muhakkak fethedilecektir. Bu fethi yapacak hükümdar ne güzel hükümdar ve onun askerleri ne güzel askerdir.” müjdesine mazhar olmak istiyordu. Bu amaçla tarihin kaydettiği ilk büyük ateşli silahlar ve toplar ile ordusunu karşı konulmaz bir güç haline getirdi.

2)Hayata Yön Veren Hikayeler
Kitap Açıklaması: Uzaklarda bir köyde, kocası ve çocuğu doğmadan ölmüş, tek basına yaşayan hamile bir kadın kendisine arkadaş olması için dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye başlar. Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz. Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysaldır.

3) Hz. Muhammed'in Hayatı
Kitap Açıklaması: İngiliz asıllı müslüman yazar Martin Lings üç yılını verdiği bu değerli araştırmasıyla, ´siyer´ bilimiyle uğraşan ciddi çevrelerin haklı takdirlerine mazhar olmuş ve eseri "SİRET ÖDÜLÜ"ne lâyık görülmüştür. Esere hakim olan üslup bir taraftan rahat okunur ve anlaşılır olmayı hedeflerken, diğer taraftan konusunun gerektirdiği yoğunluğu rahatça sürdürebilmektedir. Eserin edebî değeri, Arapça ilk kaynakları esas almasıyla kazandığı ilmî değerle birleşince kendisini benzerlerinden ayıran yön de açıkça ortaya çıkmaktadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder