5 Tem 2013

MUCİZELER DÜKKÂNINA DÖNÜŞ

MUCİZELER DÜKKÂNINA DÖNÜŞ - Debbie Macomber



…masraflarını karşılamak için harcadıkları paranın bir kısmını kazandığı için halinden memnundu. İkisi Avustralya’ ya, Yeni Zelanda’ ya, Avrupa’ya ve Çin’e gitmiş, yeni arabalar alıp sık sık dışarıda yemek yemişti. Colette işi sayesinde yakaladığı fırsatlarla mutlu oluyordu. Ama ailelerine bir üye daha katmaya karar verdiklerinde evliliklerinde sorunlar baş göstermeye başlamıştı. Colette bir türlü hamile kalamıyordu. Ortada hiçbir sebep olmamasına rağmen Derek doktora gitmeyi kabul etmiyordu. Ona göre kaderlerinde varsa Colette hamile kalacaktı, gerisi önemli değildi. Fakat Colette bunu kabullenemezdi, çocuk sahibi olmak istiyor, hamile kalamaması da içini yiyip bitiriyordu.
Kocasının ölümünün ardından Christian ona çok nazikçe davranmıştı. Cenazedeki en büyük ve en güzel çelenk,  Dempsey İthalat’tan gelmişti. Christian ona bir ay ücretli izin vermiş, izninin sadece iki haftasını kullanmıştı. Ya evde kafayı yiyecek ya da işe geri dönecekti. İş hayatı olabildiğince normale dönmüştü. Ta ki şirketin Noel partisinde her şey değişene kadar.
Colette şehir merkezindeki lüks bir otelde, aralığın üçüncü Cuma gününde düzenlenen partinin tüm detaylarıyla ilgilenmişti. Akşam yemeğinin ardından canlı müzik çalacak, dans edilecekti. Derek’siz geçen ilk Noel’iydi, bu yüzden ailesi Colorado’da yanlarında olmasını istemişti. Uçağı cumartesi günü öğleden sonra kalkacaktı.
Yaşananlardan dolayı alkolü suçlamak işin kolayına kaçmak olurdu. Evet, içkiyi fazla kaçırmıştı. Şampanyayı…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder