6 Eyl 2013

Bahçemde Yeşeren Umutlar

Bahçemde Yeşeren Umutlar – Debbie Macomber


…hissetmişti, şimdi aynı şeyi bu adama karşıda hissediyordu. Ama adam bir yerlere bağlanmadığını açıkça dile getirmişti. Carolyn, Dave Langevin’den etkilenmişti. Onu savunmasız hale getirip telaşlandıran, çok rahatsız edici bir hisse kapılmıştı. Onun yaşında ve konumunda olan biri, aşk meşk işleriyle ilgilenmeyi göze alamazdı. Yine de tarif edemediği duygular yaşıyordu. Fakat sorumluluk hissi, sağduyu ve kısıtlı zaman mücadeleyi kazandı, yoksa Carolyn onu içeri davet etmek ya da biraz daha kalmasını sağlamak için bir bahane bulurdu. Ama misafirlerinin birazdan geleceğini hatırlaması aptalca bir şeyler yapmasına engel oldu.
Temkinli davranmasına rağmen Dave’i evin camından izlemeye devam etti. On veya on beş dakika sonra Dave pikabına doğru yürüyüp malzemelerini arkaya yerleştirdi. Ön kapıyı açtı, ardından Carolyn’in onu izlediğini biliyormuşçasına duraksayıp omzunun üzerinden ona baktı.
Yakalandığı için utanan Carolyn camdan uzaklaşarak karanlığa karıştı.
Dave büyük, hasır şapkasının ucunu tutarak pikaba bindi ve yola koyuldu. O yavaş yavaş ana kapıya giden yolda ilerlerken, Carolyn müsaade etse veya bir arayışta olduğunu belirtirse Dave Langevin’in ona ilgi göstereceğini düşünmekten kendini alamadı.
Sayfa-143-

http://www.kitapas.com/urun/bahcemde-yeseren-umutlar/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder